Startpunten

Een routebeschrijving , gpx en routeoverzicht is beschikbaar op de pagina van de afzonderlijke kerk.  Een routebeschrijving in PDF is hier beschikbaar. 

  • De routes van 2023

De wandelroutes zijn door de plaatselijke leden van de kerken samengesteld en zijn ongeveer 5 tot 6 km lang. De routes kunnen  worden verkort tot 2 á 3 km, zodat ook gezinnen met kinderen of mensen die fysiek wat minder aan kunnen, mee kunnen doen.

De papieren versies zijn beschikbaar na de kerkdiensten van de plaatselijke kerken. Daar is ook voor de deelnemers het wandelpaspoort te verkrijgen. Papieren versies zijn ook plaatselijk door de week te verkrijgen. Zie daarvoor de plaatselijke info van de kerken. Op deze website staan de routebeschrijvingen. Deze kunnen online worden geraadpleegd of geprint.

Bij elke kerk hangen gedurende de 40-dagen-tijd twee QR-codes op de kerkdeur: 

  • Eén QR-code laat een introductiefilmpje zien waarin de predikanten een gedachte of vraag voor onderweg meegeven. Elke predikant heeft een lied uitgekozen die hem of haar inspireert in de tijd van bezinning op weg naar Pasen. De woorden en klanken van het lied kunnen ook voor de wandelaar een bron zijn voor reflectie en overdenking. 
  • De andere QR-code geeft toegang tot een routebeschrijving, routekaart of gpx-bestand voor een route-app. 

De uitdaging is natuurlijk om alle vijf de routes te lopen. Dit kan op eigen tempo en gelegenheid. Tijdens iedere wandeling kan er een stempel in het wandelpaspoort worden geplaatst. 

Een wandelpaspoort kan worden opgehaald op alle zondagochtenden van 26 februari t/m 2 april van 11.00 tot 11.30 uur in de deelnemende kerken.