Startpunten

Een (papieren) routebeschrijving, gpx en routeoverzicht is beschikbaar op de pagina’s in dit menu.  

  • De routes van 2024

De wandelroutes zijn door de plaatselijke leden van de kerken samengesteld en zijn ongeveer 5 tot 6 km lang. De routes kunnen  worden verkort tot 2 á 3 km, zodat ook gezinnen met kinderen of mensen die fysiek wat minder aan kunnen, mee kunnen doen.

De papieren versies van elke kerk zijn beschikbaar na de kerkdiensten in de veertigdagentijd . Daar is ook voor de deelnemers het wandelpaspoort te verkrijgen. Papieren versies zijn ook plaatselijk door de week te verkrijgen. Zie daarvoor de plaatselijke info van de kerken op de voordeur of deze website

Op deze website staan de routebeschrijvingen. Deze kunnen online worden geraadpleegd of geprint.

Bij elke kerk hangt gedurende de 40-dagen-tijd een poster met QR-code 

  •  QR-code geeft toegang tot een routebeschrijving, routekaart of gpx-bestand voor een route-app. 

De uitdaging is natuurlijk om alle vijf de routes te lopen. Dit kan op eigen tempo en gelegenheid. Tijdens iedere wandeling kan er een stempel in het wandelpaspoort worden geplaatst.  De stempelplaatsen zijn opgenomen in de routebeschrijving.

In 2024 is het  ook mogelijk om op zondag middag samen te lopen.  Op deze website staat een agenda.  Bij aanvang van de wandeling is het mogelijk om een wandelpaspoort in ontvangst te nemen.

Een wandelpaspoort kan ook  worden opgehaald op alle zondagochtenden in de veertigdagentijd van 11.00 tot 11.30 uur.  De meeste kerken bieden ook tijdens doordeweekse dagen beschikbaar in de buurt van de Kerk. Zie hiervoor ook de info op de website en de kerkdeur.